Lichtgewicht werkschoenen | Ultra licht | S3 - Sparco Werkschoenen

L – Lichtgewicht werkschoenen

Lichtgewicht werkschoenen

Sparco Werkschoenen maakt al jarenlang sterke werkschoenen voor de bouw. De missie is het produceren van een superieure, consistente kwaliteit werkschoen en in die missie slagen wij elke dag opnieuw. De schoenen zijn behalve elegant en beschermend uiterst sportief en bij de productie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. De werkschoenen van Sparco zijn ultra licht en van zere voeten is bij schoenen van Sparco nooit meer sprake.

Ook Racing Design schoenen

Sparco Werkschoenen laat zien dat werkschoenen er ook gewoon trendy en modieus uit kunnen zien. Dit geldt zeker voor de bijzonder kleurrijke lichtgewicht werkschoenen die Sparco in het aanbod heeft opgenomen. Binnen het aanbod van lichtgewicht werkschoenen heb je de keuze uit de Nitro en Practice modellen. Behalve lichtgewicht werkschoenen heeft Sparco werkschoenen ook sterke werkschoenen voor de bouw en werkschoenen met opvallend racing design.

Nitro schoen met ademend 3D gaas

In de Nitro serie is met name de uitvoering in rood en zwart beschikbaar. Deze trendy schoen beschikt over ademend 3D-gaas en anti krasmicrofibre. De neus is composiet bestendig. Uiteraard heeft de Nitro een antiperforatie zool en is de schoen gemaakt van microfiber en fijne suède en wordt gebruik gemaakt van krasvrij en slijtvaste micro vezelbescherming. Extra bescherming biedt de hak met anti slip versteviging en uiteraard is de schoen ultra licht.

De beste lichtgewicht werkschoenen voor u

Sparco heeft veel verschillende werkschoenen. Voor ieder individueel zit er wel een paar veiligheidsschoenen tussen. Bent u nou juist op zoek naar hoge of juist lage werkschoenen? Sparco heeft heeft allemaal. Wij hebben hier onder de schoenen voor uw gemak opgedeeld in verschillende categorieën. Van de beste S3 werkschoenen tot aan de ultra lichtgewicht werkschoenen met ultieme comfort.

Practice werkschoen met uitneembare binnenzool

De Practice lijn schoenen hebben een neus die eveneens composiet beschermend is en de binnenzool heeft een vezelwerende textielvezel. De binnenzool is uitneembaar een de voering van deze schoen is van ademend gaas. De schoen uit de Practice lijn bestaat uit 3D ademend gaas en heeft een krasbestendige, slijtvaste micro vezelbescherming. Ook deze lichtgewicht werkschoen heeft een hak met anti slip en is buitengewoon stevig ondanks het feit dat ook deze werkschoen extreem licht is. Zowel de schoenen in de Nitro en de Practice lijn bieden ondanks het feit dat ze extreem licht zijn optimale bescherming. De schoenen in zowel de Nitro als de Practice lijn hebben een opvallend, fraai uiterlijk en doen in niets denken aan de traditionele werkschoen. Het feit dat deze werkschoenen geen zere voeten meer opleveren maken ze ook al erg populair.

Sparco biedt altijd optimale bescherming

Sparco werkschoenen bieden altijd optimale bescherming en koppelen dat aan elegantie en sportiviteit. De sterke werkschoen voor in de bouw valt daarnaast op door het trendy design en voldoet aan alle eisen die aan werkschoenen gesteld worden. Al jarenlang laat Sparco werkschoenen zien dat werkschoenen er ook gewoon trendy uit kunnen zien, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te leveren. De sportieve uitstraling van de ultra lichte werkschoen verklaart een deel van het succes van Sparco, dat er telkens opnieuw weer in slaagt met verrassende werkschoenen op de markt te komen.

Lichtgewicht Werkschoenen

Vandaag voor 16.00 uur bestelt is morgen al in huis

Je bestelt Sparco werkschoenen heel eenvoudig via de webshop, waarop alle schoenen uitvoerig beschreven worden en in beeld gebracht worden. Bovendien kun je snel over de sportieve werkschoenen beschikken. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je de schoenen al een dag later thuis. Uiteraard worden de schoenen gratis verzonden.

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp. Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire lichtgewicht werkschoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?