L -Safety sneakers

Safety sneakers

Sparco werkschoenen heeft een ruim aanbod aan safety sneakers. Zo zult u zeker de safety sneakers vinden die bij u passen en aansluit op uw stijl. Houd u van stoer en robuust en vraagt uw werk ook om een stevig soort schoen? Dan zijn de safety sneakers uit de categorie sterk/bouw misschien iets voor u. Kiest u liever voor lichte, subtiel gebouwde, kleurrijke werkschoenen? Dan kunt u terecht bij ons aanbod lichtgewicht werkschoenen of Racing Design safety sneakers. Onze safety sneakers zien er niet alleen goed uit, ze voldoen ook aan de veiligheidsnormen die aan safety shoes gesteld worden.

Enkele voordelen van safety sneakers op een rij

Wat maakt de safety sneakers van Sparco Werkschoenen eigenlijk bijzonder? Hoe kan het dragen van een veiligheidsschoen uw veiligheid op de werkvloer waarborgen? Hieronder staan enkele van de vele voordelen van Sparco Werkschoenen safety sneakers.

Sterk: de composieten neus is erop gebouwd een belasting van 200 joule aan te kunnen. Composiet is een combinatie van sterke en toch lichte materialen. Dit is beter dan de stalen neuzen die bij de doorsnee veiligheidsschoen worden gebruikt. Door het gebruik van composiet is hij ook roestvrij.

Slijtvast: bij de vervaardiging van onze werkschoenen sneakers is gebruikt gemaakt van sterke materialen die niet snel beschadigen.

Ergonomisch: onze werkschoenen sneakers zijn zowel functioneel als comfortabel. De uitneembare zool is voorzien van een ergonomische thermovorming. Door dit comfortabele voetbed hebt u op het eind van de werkdag geen last van blaren of zere voeten.

Staalvrij: de neuzen van onze veiligheidssneakers zijn gemaakt van composiet. Dit is een combinatiemateriaal zonder metalen. Ze kunnen een belasting van 200 joule aan.

Thermo regulerend: sneakers van Sparco Werkschoenen hebben een ademend 3D-gaas dat u warm houd tegen de kou, en warmte wegvoert bij hete omstandigheden.

Antistatisch: in het geval dat u met elektronische materialen en machines werkt, is het belangrijk dat u schoenen draagt die de opeenhoping van elektrische lading kan wegvoeren.

Soorten werkschoenen

Sparco heeft veel verschillende werkschoenen. Voor ieder individueel zit er wel een paar veiligheidsschoenen tussen. Bent u nou juist op zoek naar hoge of juist lage werkschoenen? Sparco heeft heeft allemaal. Wij hebben hier onder de schoenen voor uw gemak opgedeeld in verschillende categorieën.

Bestel vandaag nog voor 16.00 uur uw safety sneakers


Bent uw nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel onze sportieve modellen in onze webshop, en bestel simpel en snel uw favoriete safety sneakers, of een paar werkschoenen uit een andere categorie. Alle producten worden uitgebreid omschreven zodat u weet wat u koopt. Besteld u voor 16:00 uur, dan hebt u uw safety sneakers de volgende werkdag al in huis! De verzending is gratis.

Safety sneakers

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp.

Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire sneaker werkschoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?