L – Sparco veiligheidsschoenen

Sparco veiligheidsschoenen

Je kent het wel, die nare steek in je voeten of wanneer je thuis komt een voet vol blaren, het is tijd voor betere veiligheidsschoenen.  Sparco werkschoenen biedt de optimale en ultra lichte veiligheidsschoen aan voor man en vrouw op de werkvloer.  Het is belangrijk om kwaliteit werkschoenen te gebruiken. Met kwaliteit bedoelen wij het gebruik van de beste materialen, de functionaliteit  van de schoen en hoe wendbaarheid de veiligheidsschoen is. De missie van Sparco is om superieure en consistente kwaliteit werkschoen te maken en sportiviteit is waar het Italiaanse merk Sparco haar werkschoenen op vormgeeft. Sparco werkschoenen zijn ultra licht en zo gemakkelijk voor op de werkvloer. Door de combinatie van een veiligheidsneus van composiet, de nieuwste technologieën op schoenen gebied en de Italiaanse elegantie samen te brengen heeft Sparco de unieke lichtgewicht werkschoen voor u gecreëerd.

Vandaag (werkdagen) voor 16.00 uur bestelt is morgen al in huis!

Bestel eenvoudig en simpel bij Sparco werkschoenen via de webshop, waarop alle schoenen uitvoerig beschreven worden en goed in beeld gebracht worden. Bovendien kun je snel over de sportieve werkschoenen beschikken. Want wanneer u voor 16.00 uur bestelt, dan heb je de schoenen al een dag later in huis. U hoeft natuurlijk niets te betalen voor de verzending, die is volkomen gratis.

Waarom Sparco veiligheidsschoenen op de werkvloer

Veiligheid staat voorop op de werkvloer. Met die instelling heeft Sparco zijn schoenen ontworpen. Wij ondersteunen u en geven u graag een veilig gevoel tijdens uw werkweek. Niet alleen zit een paar Sparco veiligheidsschoenen comfortabel, maar het beschermt ook. Bij vallende voorwerpen, zoals stenen en zwaar gereedschap, bent u goed voorbereid door de composieten neus. Het is belangrijk om een sterke neus in de werkschoen te hebben. Dit kan van staal, kunststof, composiet of aluminium zijn. Onze voorkeur gaat uit naar composiet. Voorheen werden werkschoenen voornamelijk van staal gemaakt, maar door de technieken en kennis van nu gebruiken wij een composieten neus. De neus weegt nog maar de helft van een stalen neus en zo kunnen wij de perfecte lichtgewichte veiligheidsschoen voor u maken.

Langdurige ondersteuning met Sparco veiligheidsschoenen

Een paar Sparco veiligheidsschoenen is een investering voor uw gezondheid. Omdat u elke week aan het werk bent op de werkvloer is het van belang om kwaliteit schoenen te hebben. Een comfortabele schoen maakt uw werkweek een stuk aangenamer. De juiste pasvorm maakt het verschil voor de juiste houding op werk, dit voorkomt blessures en andere lichamelijke klachten. Op de werkvloer kan het erg warm of koud zijn. Een goed paar veiligheidsschoenen houdt uw voeten op de juiste temperatuur. Dit zorgt er voor dat uw voeten bij bijvoorbeeld, warme temperaturen, minder tot niet nat zullen worden. Zo wordt de kans op blaren verminderd.

Sparco veiligheidsschoenen

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp. Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire veiligheidsschoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?