L – Sparco werkschoenen

Sparco Werkschoenen

Je bent opzoek naar kwaliteit werkschoenen voor op de werkvloer? Met kwaliteit bedoelen wij het gebruik van de beste materialen, maar ook de functionaliteit en wendbaarheid van de schoenen. Sparco’s sneaker werkschoenen zijn ultra licht en dus gemakkelijk te gebruiken op de werkvloer. De missie van Sparco is om superieure en consistente kwaliteit werkschoenen te maken en sportiviteit is waar het Italiaanse merk Sparco haar werkschoenen op vormgeeft.  Door de combinatie van een veiligheidsneus van composiet, de nieuwste technologieën op schoenen gebied en de Italiaanse elegantie samen te brengen heeft Sparco de unieke lichtgewicht werkschoen voor u gecreëerd.

Vandaag (werkdagen) voor 16.00 uur bestelt is morgen al in huis!

Bestel eenvoudig en simpel bij Sparco werkschoenen via de webshop, waarop alle schoenen uitvoerig beschreven worden en goed in beeld gebracht worden. Bovendien kun je snel over de sportieve werkschoenen beschikken. Want wanneer u voor 16.00 uur bestelt, dan heb je de schoenen al een dag later in huis. U hoeft natuurlijk niets te betalen voor de verzending, die is volkomen gratis.

Met Sparco werkschoenen veilig de werkvloer op

Veiligheid staat voorop op de werkvloer. Met die instelling heeft Sparco zijn schoenen ontworpen. Wij ondersteunen u en geven u graag een veilig gevoel tijdens uw werkweek. Niet alleen zit een paar Sparco werkschoenen comfortabel, maar het beschermt ook. Bij vallende voorwerpen, zoals stenen en zwaar gereedschap, bent u goed voorbereid door de composieten neus. Het is belangrijk om een sterke neus in de werkschoen te hebben. Dit kan van staal, kunststof, composiet of aluminium zijn. Onze voorkeur gaat uit naar composiet. Voorheen werden werkschoenen voornamelijk van staal gemaakt, maar door de technieken en kennis van nu gebruiken wij een composieten neus. De neus weegt nog maar de helft van een stalen neus en zo kunnen wij de perfecte lichtgewicht werkschoenen voor u maken.

Soorten Sparco werkschoenen

Sparco heeft veel verschillende werkschoenen. Voor ieder individueel zit er wel een paar veiligheidsschoenen tussen. Bent u nou juist op zoek naar hoge of juist lage werkschoenen? Sparco heeft heeft allemaal. Wij hebben hier onder de schoenen voor uw gemak opgedeeld in verschillende categorieën.

Langdurige ondersteuning voor uw voet

Een paar Sparco werkschoenen is een investering voor uw gezondheid. Omdat u elke week aan het werk bent op de werkvloer. Omdat u elke week opnieuw op de werkvloer te vinden bent. Is het van belang om kwaliteit schoenen te hebben. Een comfortabele schoen maakt uw werkweek een stuk aangenamer. De juiste pasvorm maakt het verschil voor de juiste houding op werk, dit voorkomt blessures en andere lichamelijke klachten. Op de werkvloer kan het erg warm of koud zijn. Een goed paar werkschoenen houdt uw voeten op de juiste temperatuur. Dit zorgt er voor dat uw voeten bij bijvoorbeeld, warme temperaturen, minder tot niet nat zullen worden. Zo wordt de kans op blaren verminderd.

Sparco Werkschoenen

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp.

Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?