L – Ultra lichte werkschoenen

Ultra lichte werkschoenen

Wanneer de meeste mensen denken aan werkschoenen voor bijvoorbeeld de bouw, stellen ze zich grote schoenen voor die weinig modieus zijn. Sparco Werkschoenen bewijst dat het anders kan: wij bieden u de bescherming van een veiligheidsschoen én de sportiviteit van een sneaker in één. Onze ultra lichte werkschoenen zijn de lichtste werkschoenen in zijn soort: slechts 450 gram, waar de meeste werkschoenen meer dan het dubbele wegen. Bovendien zijn onze ultra lichtgewicht werkschoenen zeer populair: deze ultra lichte werkschoenen worden het vaakst besteld door onze klanten.

Optimale veiligheid met ultra lichte werkschoenen

Al onze werkschoenen voldoen aan de veiligheidsnormen die aan werkschoenen gesteld worden. Wij bieden schoenen in de klasse S1 en S3 aan, waarin ‘S’ staat voor Safety en het getal aangeeft hoe stevig de bescherming is. Ook bieden wij ESD gecertificeerde schoenen aan.

S1 werkschoenen houdt in dat deze zijn voorzien van een veiligheidsneus, welke bij ons vervaardigd is uit composiet: een combinatie van sterke materialen, samengesteld door de modernste technieken. Ook zijn ze antistatisch. Deze werkschoen is geschikt voor werk in droge omstandigheden, bijvoorbeeld als u in de zorg werkt.

S3 werkschoenen hebben naast een composieten veiligheidsneus een speciale antiperforatiezool. Dit is een ondoordringbare tussenzool. Deze schoen is sterker bestand tegen water dan de S1 werkschoen. Omdat deze werkschoen geschikt is voor vele omstandigheden, waaronder de bouw of werkzaamheden in de logistieke sector, is dit een zeer populaire veiligheidsschoen.

ESD werkschoen zijn antistatische werkschoenen. ESD staat voor ‘electrostatic discharge’. Deze antistatische werkschoenen geleiden statische elektriciteit en zorgen eveneens voor de verminderde opbouw hiervan. Deze schoenen zijn interessant voor mensen die met elektrische apparaten en machines werken.

Ruim assortiment

Sparco Werkschoenen biedt sneakers in drie categorieën: sterk/bouw, lichtgewicht werkschoenen en Racing Design.

Sterk/bouw schoenen staat voor sterke schoenen die bijvoorbeeld in de bouw gebruikt kunnen worden. U kunt kiezen tussen een model waarbij de schoen tot de enkels komt, en een model waarbij de schoen tot over de enkels komt. Deze extra ondersteuning is onmisbaar voor mensen bij wie de enkels op een werkdag extra belast wordt. Denk bijvoorbeeld aan het springen van de laadklep van een vrachtwagen.

Lichtgewicht werkschoenen zien er misschien niet zo stevig uit vergeleken met onze hoge sterk/bouw schoenen. Maar schijn bedriegt, want ook deze trendy ultra lichtgewicht werkschoenen hebben de S3 classificatie.

Racing Design werkschoenen bieden de optimale bescherming die u van ultra lichte werkschoenen verwacht, en zijn eveneens onze meest sportieve ultra lichte werkschoenen uit ons assortiment. U hebt de keuze uit Dragster, Racing evo, Sport en Urban. Opvallend zijn de vele kleuren die deze ultra lichte werkschoenen het uiterlijk van een sneaker geeft.

Soorten werkschoenen

Sparco heeft veel verschillende werkschoenen. Voor ieder individueel zit er wel een paar veiligheidsschoenen tussen. Bent u nou juist op zoek naar hoge of juist lage werkschoenen? Sparco heeft heeft allemaal. Wij hebben hier onder de schoenen voor uw gemak opgedeeld in verschillende categorieën.

Bestel vandaag nog voor 16.00 uur
uw ultra lichte werkschoenen

Kijk voor ons aanbod in onze webshop, en bestel simpel en snel uw favoriete ultra lichte werkschoen, of een schoen uit een andere categorie. De producten worden uitvoerig omschreven zodat u weet wat u koopt. Besteld u voor 16:00 uur, dan hebt u uw werkschoenen de volgende werkdag al in huis! De verzending is gratis.

Ultra lichte werkschoenen

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp. Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire sneaker werkschoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?