Veiligheidsschoenen lichtgewicht | Ultra licht | S3 - Sparco Werkschoenen

L – Veiligheidsschoenen lichtgewicht

Veiligheidsschoenen lichtgewicht

Sparco Werkschoenen heeft als missie het leveren van superieure en consistente kwaliteitswerkschoenen aan klanten in verschillende werkomstandigheden. Dit bereiken wij door ons te verdiepen in de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheidsschoenen. Wij volgen de trends, maar ontwikkelen ook zelf nieuwe technieken en blijven onze kennis verbreden. Zo blijft u voorzien van de beste veiligheidsschoenen van het moment.

Veiligheidsschoenen lichtgewicht: functioneel en elegant

Een paar Sparco veiligheidsschoenen lichtgewicht zijn een investering in uw gezondheid. Ze beschermen u tegen de risico’s op het werk en zorgen ervoor dat u zo comfortabel mogelijk de dag doorkomt. Daarnaast zijn onze veiligheidsschoenen licht van gewicht. Maar onze veiligheidsschoenen lichtgewicht zijn niet alleen functioneel. De schoenen van Sparco Werkschoenen zijn ontwikkeld in Italië en hebben in hun vervaardiging ook de Italiaanse elegantie overgenomen. Het resultaat is een unieke, stijlvolle veiligheidsschoen lichtgewicht, welke lijken op sneakers. Functionaliteit gaat bij Sparco Werkschoenen hand in hand met elegantie.

Enkele voordelen van onze veiligheidsschoenen lichtgewicht op een rij

Sparco Werkschoenen vervaardigt veiligheidsschoenen lichtgewicht die zijn uitgerust met de beste materialen. Zo bieden wij u de bescherming en comfort die u nodig hebt om veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen. Hieronder staan een enkele van de vele voordelen van onze werkschoenen.
Sterk: de composieten neus is erop gebouwd een belasting van 200 joule aan te kunnen. Composiet is een combinatie van sterke materialen. Tegenover staal, kunststof en aluminium heeft het als voordeel dat composiet veel lichter is, wat de schoen weer wendbaarder en prettiger in het gebruik maakt. Ook hebben onze veiligheidsschoenen lichtgewicht een ondoordringbare tussenzool.

Ergonomisch: onze veiligheidsschoenen lichtgewicht zijn zowel functioneel als comfortabel. De uitneembare zool is voorzien van een ergonomische thermovorming. Door dit comfortabele voetbed hebt u op het eind van de werkdag geen last van zere voeten.

Thermo regulerend: sneakers van Sparco Werkschoenen hebben een ademend 3D-gaas dat u warm houd tegen de kou, en warmte wegvoert bij hete omstandigheden.

Slijtvast: onze veiligheidsschoenen lichtgewicht zijn vervaardigd uit sterke materialen die niet snel beschadigen.

Roestvrij: door het waterafstotende en waterdichte oppervlak, roesten de veiligheidsschoenen lichtgewicht niet en houd u uw voeten droog.

Sparco veiligheidsschoenen lichtgewicht - video

Soorten werkschoenen

Sparco heeft veel verschillende werkschoenen. Voor ieder individueel zit er wel een paar veiligheidsschoenen tussen. Bent u nou juist op zoek naar hoge of juist lage werkschoenen? Sparco heeft heeft allemaal. Wij hebben hier onder de schoenen voor uw gemak opgedeeld in verschillende categorieën.

Bestel vandaag nog voor 16.00 uur uw veiligheidsschoenen lichtgewicht

Kijk voor ons brede aanbod in onze webshop, en bestel simpel en snel uw favoriete veiligheidsschoenen lichtgewicht, of een schoen uit een andere categorie. De producten worden uitvoerig omschreven zodat u kan kiezen welk paar het beste bij u past. Besteld u voor 16:00 uur, dan hebt u uw werkschoenen de volgende werkdag al in huis! De verzending is gratis.

Veiligheidsschoenen lichtgewicht

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp.

Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire veiligheidsschoenen lichtgewicht

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?