L – Veiligheidssneakers

Veiligheidssneakers

Sneakers staan erom bekend dat ze lekker licht en comfortabel zijn. Door hun sportieve uiterlijk zijn ze uiterst populair. Waarom zou je de vele voordelen van een sneaker niet combineren met de nieuwste technieken op het gebied van veiligheidsschoenen? Het resultaat daarvan is een modieuze veiligheidssneaker dat niet op bescherming heeft moeten inboeten. Sterker nog, wij van Sparco Werkschoenen hebben het waarborgen van consistente kwaliteit en bescherming wat betreft veiligheidssneakers hoog in het vaandel staan. Zo bent u verzekerd van het comfort en de sportieve uitstraling van sneakers en de maximale veiligheid van werkschoenen.

Veiligheidssneakers van Sparco Werkschoenen: onderscheidend en sterk

Alles draait bij Sparco Werkschoenen om bescherming en comfort, maar functionaliteit houd bij Sparco Werkschoenen niet in dat u saaie schoenen dient te dragen. Onze veiligheidssneakers onderscheiden zich van de doorsnee veiligheidsschoen vanwege hun opmerkelijke design, welke kleurrijk en sportief is. Daarnaast bieden wij speciale veiligheidssneakers aan voor zowel mannen als vrouwen. Maar er zijn meerdere punten waarin veiligheidssneakers van Sparco Werkschoenen in verschilt ten opzichte van wat er voornamelijk op de markt te vinden is. Geniet van het comfort welke is bewerkstelligd door het zachte maar ondersteunende, ademende voetbed. Wees verzekerd van pijnloze voeten vanwege dit voetbed, maar ook door de ondoordringbare tussenzool én verstevigde neuzen. Deze neuzen zijn vervaardigd uit composiet, wat een combinatie is van sterke en toch lichte materialen. U bent vrij van blaren, wonden veroorzaakt door scherpe of vallende materialen. De verzending van deze bijzonder stevige schoenen is gratis. Al met al, als u op zoek bent naar een uniek paar veiligheidssneakers, bent u bij Sparco Werkschoenen aan het juiste adres.

Nog meer voordelen veiligheidssneakers

Thermo regulerend: sneakers van Sparco Werkschoenen hebben een ademend 3D-gaas dat u warm houdt tegen de kou, en warmte wegvoert bij hete omstandigheden.


Slijtvast: onze veiligheidsschoenen lichtgewicht zijn vervaardigd uit sterke materialen die niet snel beschadigen.
Staalvrij: de neuzen van onze veiligheidssneakers zijn gemaakt van composiet. Dit is een combinatiemateriaal zonder metalen. Ze kunnen een belasting van 200 joule aan.


Antistatisch: in het geval dat u met elektronische materialen en machines werkt, is het belangrijk dat u schoenen draagt die de opeenhoping van elektrische lading kan wegvoeren.


Breed assortiment: op zoek naar dames- of herenschoenen? Iets kleurrijks of een iets subtieler kleurgebruik? Kiest u voor hoge of lage schoenen? Ook bieden wij veiligheidssneakers in verschillende veiligheidsklassen.

Bestel vandaag nog voor 16.00 uur uw veiligheidssneakers

Bekijks ons assortiment in onze webshop, en bestel simpel en snel uw favoriete veiligheidssneakers, of een ander paar veilgheidsschoenen uit ons assortiment. Al onze werkschoenen worden uitvoerig omschreven zodat u weet wat u koopt. Besteld u vandaag voor 16:00 uur, dan hebt u uw werkschoenen de volgende werkdag al in huis! Zoals gezegd is de verzending gratis.

Veiligheidssneakers

Populaire sneaker werkschoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?