L – Werkschoenen dames lichtgewicht s3

Werkschoenen dames lichtgewicht S3

Als u denkt aan veiligheidsschoenen, stelt u zich waarschijnlijk robuuste schoenen voor waarbij de elegantie ver te zoeken valt. Dat de behoeften op het gebied van veiligheidsschoenen voor man en vrouw verschillend zijn, begrijpen wij van Sparco Werkschoenen. Vrouwen behoeven over het algemeen een subtieler gebouwd soort veiligheidsschoen. Daarom bieden wij bij Sparco Werkschoenen speciale werkschoenen voor vrouwen aan: werkschoenen dames lichtgewicht S3. Deze zijn kleiner, maar doen niet onder voor de grotere varianten en bieden dezelfde bescherming en comfort waar Sparco Werkschoenen voor staat. Onze werkschoenen dames lichtgewicht S3 hebben een vrouwelijk tintje welke terug te vinden is in de fijne bouw, en in de kleuren ervan.

Werkschoenen dames lichtgewicht S3: modieus en functioneel

Een veiligheidsschoen hoeft niet robuust te zijn om sterk te wezen. Sparco Werkschoenen, wat van origine een Italiaans merk is, verwerkt de modernste technieken bij het ontwikkelen van de werkschoenen dames lichtgewicht S3. Door de schoen in gewicht te laten afnemen, is er plaats gekomen voor een subtielere Italiaanse vormgeving van werkschoenen dames lichtgewicht S3. Het design van de dames lichtgewicht S3 is gebaseerd op dat van een stijlvolle sneaker, waar je zeker mee voor de dag kan komen, ook op werk. Dat ze nu slechts 450 gram wegen, maakt de werkschoenen dames lichtgewicht S3 wendbaarder en prettiger in gebruik. Dit is waar Sparco Werkschoenen zich mee onderscheidt van de doorsnee veiligheidsschoen: het is functioneel, sterk én stijlvol.

Werkschoenen dames lichtgewicht S3: Wat houdt ‘S3’ in?

Natuurlijk voldoen al onze werkschoenen aan de veiligheidsnormen die aan werkschoenen gesteld worden, ook onze dames lichtgewicht S3. Maar wat houdt ‘S3’ precies in?
De ‘S’ staat voor Safety. Sparco Werkschoenen biedt veiligheidsschoenen aan in de klasse S1 en S3. Hoe hoger het getal achter de S, hoe sterker de bescherming is. Daarnaast bieden wij ook ESD gecertificeerde schoenen aan. Deze zijn antistatisch. Wat de klassen precies inhouden, leest u hieronder.

S1 werkschoenen houdt in dat deze zijn voorzien van een veiligheidsneus, welke bij ons vervaardigd is uit composiet: een combinatie van sterke materialen, samengesteld door de modernste technieken. Ook zijn ze antistatisch. Deze werkschoen is geschikt voor werk in droge omstandigheden, bijvoorbeeld als u in de zorg werkt.

S3 werkschoenen zoals onze werkschoenen dames lichtgewicht S3, hebben naast een composieten veiligheidsneus een speciale antiperforatiezool. Dit is een tussenzool dat het binnendringen van scherpe materialen tegenhoud. Ook is deze schoen is sterker bestand tegen water dan de S1 werkschoen.

ESD werkschoen zijn speciale antistatische werkschoenen. ESD betekend ‘electrostatic discharge’. Deze antistatische werkschoenen geleiden statische elektriciteit en zorgen eveneens voor de verminderde opbouw hiervan. Deze schoenen zijn interessant voor mensen die met elektrische apparaten en machines werken.

Bestel vandaag nog voor 16.00 uur
uw werkschoenen dames lichtgewicht S3


Kijk voor ons aanbod in onze webshop, en bestel simpel en snel uw favoriete werkschoenen dames lichtgewicht S3, of een andere schoen uit ons assortiment. Al onze werkschoenen worden uitvoerig omschreven zodat u weet wat u koopt. Besteld u vandaag voor 16:00 uur, dan hebt u uw werkschoenen de volgende werkdag al in huis! De verzending is gratis.

Werkschoenen dames lichtgewicht s3

Bent u opzoek naar de perfecte lichtgewicht werkschoen voor u? Bekijk dan ons ruime aanbod aan lichte, stevige en racing design werkschoenen. Wij helpen u graag aan de beste schoenen voor u op de werkvloer. Heeft u vragen over de levertijd, het retourbeleid of een ander onderwerp.

Dan kan u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@sparcowerkschoenen.nl of bel naar +31 (0)342 – 21 90 70

Populaire sneaker schoenen

De best verkochte en populairste Sparco werkschoenen onder onze klanten. En niet zonder reden! Bekijk het aanbod zelf.

You've just added this product to the cart:

× Hoe kan ik je helpen?